Sports de ca Nostra

Sopar de agermanament del primer equip del C.E. Constancia

 

 

Tots els membres de l’equip de Tercera Divisió es reuniren per sopar junts, aprofitant l’ocasió, el president del club, Rafel Palou, va presentar la plantilla al batle d’Inca, Virgilio Moreno, que va voler acompanyar a l’equip i desitjar-los sort per a la temporada. Ho varen fer al restaurant Ca’n Pedro, situat enfront de la històrica parròquia de Santa Maria la Major. Al sopar hi foren presents diferents membres de la directiva i del cos tècnic.

GALERIA DE FOTOS

El sopar també va servir perquè els jugadors fermessin llaços entre ells, ja que és una plantilla pràcticament nova. Pedro Risco, constancier i propietari de Ca’n Pedro, fou un amfitrió de luxe que, juntament amb el seu equip, donaren un tracte excel·lent als jugadors.

Los comentarios están cerrados.