PB Els Tamarells, les jugadores finalistes del Mundial sub-20 amb la nostra iniciativa

24 agosto 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Nacional

LES FINALISTES DEL MUNDIAL DONANT SUPORT A LA INICIATIVA CAMP DE FUTBOL ES TORRENTÓ MARIONA CALDENTEY OLIVER

Les jugadores de la selecció espanyola, finalistes del Mundial Sub-20, amb les mallorquines Patricia Guijarro i Cata Coll, donen suport a la iniciativa #Campdefutbolestorrentomarionacaldenteyoliver

Divendres a les 19h.30′ (Teledeporte) aquestes jugadores, jugaran la final del Mundial davant JapĂł, moltĂ­ssima sort !!

Seguim pel bon camĂ­ i no aturarem, na Mariona Caldentey ho mereix. Podeu firmar la vostra adhesiĂł en els segĂŒents llocs:
– A Felanitx: Bar Es TorrentĂł, Bar Poliesportiu Guillem Timoner, Botiga Ca Na Conxa, Autoescola S’Algar, Llar de la Tercera Edat de Felanitx, Bar Gomila, Tenda De Cap a Peus, Fotografia Jaume Monserrat, Parc CafĂš, Receptor mixt Es Passeig, Supermercat Can Ribot, Llibreria Ramon Llull , CafĂš Can Moix (tancat fins dia 17)), Forn La Soledat, Papereria CĂłndor i seu de la PB Els Tamarells (carrer Horts, 50), dilluns i divendres de 19 a 20h.30′.
– A Cas Concos: Forn Marga’s, Supermercat Can Ferrer
– A S’Horta: Bar de la Llar de la Tercera Edat, Supermercat Can Company
– A Portocolom: Spar Can Alzanilles, Cafeteria IdĂČ, Perruqueria Cati Puig, Peixeteria Ca N’Angela, Restaurant Club NĂ utic, Blauet, Perruqueria Emma Estilistes, Bici Llevant i Autoescola S’Algar.

Amb un poc de cada un i de cada una, ho aconseguirem. Per la visibilitat de la dona, per na Mariona !!

Comentarios cerrados