Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluis ; Bones sensacions en el primer amistós

Primer partit de preparació d’aquesta nova temporada 2018/19 per a l’equip de Pere Vadell, que va finalitzar en taules enfront del CE Alaior (0-0), conjunt que, igual que els blues, esta en plena fase de preparació i que serà el rival dels nostres en el debut en Copa.

La trobada va estar marcada per les proves que van realitzar els entrenadors de tots dos conjunts, la curta preparació dels mateixos a hores d’ara i la inestabilitat metereològica que va regnar sobre Los Pinos durant tot el partit. El tècnic luisser, va plantar sobre el camp dos onces totalment diferents en cadascuna de les parts, donant entrada als 22 convocats que van acumular els seus primers minuts de l’any. El partit va tenir fases de joc embrollat i alguna que una altra ocasió per als dos equips, sent els locals una mica més protagonistes en fase ofensiva durant el primer temps.

En el segon acte, la velocitat dels nostres en les ales, va donar mes verticalitat als de Vadell que arribaven amb més perill encara que sense l’encert del gol. Al final, taules entre tots dos, que els serveixen per seguir trobant sensacions i agafant to de cara al debut de lliga de dins de quatre setmanes.

CCE Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.