Sports de ca Nostra

Entrevista a Sebastià Arbona entrenador del Juvenil DH del Manacor

Avui coneixem un poc millor a Sebastià Arbona, entrenador del Juvenil del Divisió d’Honor.

Com a entrenador va començar a Felanitx per, poc després, passà per clubs com San Francisco, Cide, Penya Arrabal i Sporting Ciutat de Palma… Amb experiència a equips juvenils, ja que, aquests darrers quatre anys ha estat a la categoria nacional juvenil. Però enguany, Arbona, s’incorpora al club amb il·lusió davant aquest nou repte d’estar al capdavant del Divisió d’Honor.

  • Com afrontes aquest nou repte de ser lentrenador del Divisió d’Honor?

  • Tant Cosme com jo ho afrontam amb molta il·lusió però, sobre tot, amb molta responsabilitat, ja que sabem a quin club i a quina categoria hem vengut. És un repte molt difícil però per feina i entrega no quedarà. Els dos vàrem rebutjar altres ofertes quan el Manacor ens va oferir el Divisió d’Honor perquè tot I haver entrenat a molts d’equips i categories, aquesta i aquest club són especials.

  • La pretemporada està a punt de finalitzar, com veus l’equip de cara a l’inici de la temporada?

  • La pretemporada va avançant segons lo previst. Tenim els peus a terra I sabem lo que tenim. L’equip està format per una competició molt complicada amb un començament molt difícil, ja que el primer partit rebem al Barça i després tenim dues sortides seguides…

  • Com veus l’equip? S’està confeccionant bé?

  • Sincerament estic content amb la feina del club i amb Loren al capdavant com director esportiu, ja que entre ell i noltros, hem conseguit formar un equip que no hi havia quan vàrem començar. Evidentment, voldriem millorar alguna posició però s’està fent tota la feina possible per tenir lo millor

  • Quin és l’objectiu d’enguany?

  • La veritat que voldria que es complís el meu objectiu… que no es d’altre que competir cada partit… per no dir cada balón que disputem. Això ens duria a aconseguir l’objectiu final que no seria un altre que salvar la categoria. Sincerament, pagaria perquè m’assegurassin quedar el 12è, ja que això implicaria quedar a Divisió d’Honor.

CD Manacor

Los comentarios están cerrados.