PB Els Tamarells, torneig Festes de Campos 2018

16 agosto 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
El passat dilluns va tenir lloc en el Camp Municipal de Campos, l’onzena ediciĂł del Torneig Interpenyes Festes de la Mare de DĂ©u d’Agost, on hi participaren la Penya Madridista de Campos, la Penya Mallorquinista Es Vici i la nostra Penya Barcelonista Els Tamarells.

  L’equip dirigit per Miquel Roig va formar amb Jaume Suñer, Xisco Amor, Toni Riera, Miquel Vila, Joan GarĂ­, Andreu Adrover, Joan PizĂ , Toni Roig, Toni Vidal, JosĂ© Antonio Aires, Jaume Vidal, Tomeu Amengual i Miquel Roig Torres.
  El nostre equip va ocupar el segon lloc, guanyant el primer partit davant la penya mallorquinista per 2-1 amb gols de Jaume Vidal, i perdent el segon per 3-4 davant la penya madridista, anotant Jaume Vidal (2) i José Antonio Aires per la PB Els Tamarells.
  En l’altre partit la penya madridista guanyava per 7-2 als mallorquinistes i aconseguia el primer lloc en el torneig.
  La propera cita esportiva de la PB Els Tamarells serà el proper diumenge dia 26 a les 19 hores, la setzena edició del Torneig Interpenyes Sant Agustí de Felanitx, amb la participació de la Penya San Mamés de Felanitx, la Penya Mallorquinista de Felanitx, la Penya Madridista Fusion CafÚ, i la nostra PB Els Tamarells.
La Junta Directiva

Comentarios cerrados