Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís ; Primera sessió de la temporada

La temporada 2018/19 del CCE Sant Lluís ha començat oficialment amb el primer entrenament realitzat aquest dilluns pel primer equip a les ordres de Pere Vadell. Un total de 23 jugadors han participat en la primera sessió de l’any sobre la nova gespa de Ses Canaletes. Amb set cares noves amb respecte a la passada campanya, les sessions de fotografies oficials prèvies a l’inici de la sessió han marcat els primers minuts abans del la presentació oficial.

El grup, ha saltat al camp per realitzar, un atent treball d’activació i escalfament, els primers exercicis amb pilota i una sessió de carrera contínua.

Aquest proper dijous es realitzarà la segona sessió i serà divendres, quan l’equip disputarà el seu primer amistós, enfront del CE Alaior a Los Pinos (20:30 hores). Una trobada que ha de servir per seguir amb l’activació del grup després de les vacances estiuenques i una primera presa de contacte amb un rival de la seva mateixa categoria.

Fotos de Jaume Fiol/DeportesMenorca.
CCE Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.