Sports de ca Nostra

Commemoració 75è aniversari CE Campanet

Aquesta temporada 2018-19 el nostre club compleix el 75è aniversari . Per aquest motiu des de la directiva s’han proposat una sèrie d’actes per celebrar un fet que consideram molt especial.

 

El primer canvi o modificació que hem proposat ha estat la modernització de l’escut que consideràvem havia quedat obsolet en les formes i sobretot perquè hi destacava la part blava que anys enrere era el color del club abans de tornar al taronja. El nou escut es caracteritza per mantenir els símbols que ja hi havia a l’antic, és a dir, la campana i la pilota. Però s’ha volgut donar més força al sentiment de pertinença al poble de Campanet introduint la silueta del mateix, tot jugant amb els colors taronja i negre. Aquesta proposta es va presentar als socis i simpatitzants i ha tengut molt bona acceptació, pel que s’ha optat al canvi definitiu.

 

L’escut ha estat el primer pas, però allò important és que s’ha constituït una comissió per organitzar els diferents actes d’aquest 75è aniversari. S’està treballant en una publicació, una exposició, una camiseta commemorativa, un torneig d’esport base, un torneig de veterans i altres actes sorpreses que anirem anunciant.

 

La junta directiva CE CAMPANET

 

Los comentarios están cerrados.