Sports de ca Nostra

La Copa Juvenil de Menorca ja té calendari

L’equip juvenil ja coneix quin serà el primer rival al que s’enfrontarà en el seu debut en Copa per a aquesta temporada. Visitarà Ciutadella per enfrontar-se al Rtvo. Boscos el proper 22 o 23 de setembre. El resultat de la compilació del calendari del torneig de KO juvenil va tenir lloc a la seu de la Junta Insular de Menorca, on també va quedar pautada la data dels partits de semifinals, que disputaran els quatre primers classificats a partit únic (24 o 25 de Novembre) i la data de la gran final entre els dos vencedors (1 o 2 de Desembre).

El CE Ferreries serà l’oponent dels de José Ángel Moyano en la segona data de la temporada, la qual serà el debut dels blaus com a locals. En les dates finals, Penya Ciutadella B a domicili i At. Villacarlos B com a locals tancaran la fase regular de la Copa Juvenil.

CALENDARI COPA JUVENI

Los comentarios están cerrados.