Sports de ca Nostra

AT. BALEARS ; PEDRO ORTIZ I MIQUEL AMENGUAL QUEDEN AL PRIMER EQUIP

La plantilla ha entrenat avui a Son Malferit, ho tornarà a fer demà a les 9:00 hores i a les 19:00 hores de demà dimecres jugarà a Inca contra el Constància el següent partit amistòs de pretemporada.

Avui s’ha confirmat que Pedro Ortiz i Miquel Amengual formaran part del primer equip la temporada 2018/19. Varen iniciar la pretemporada amb il·lusió i amb feina i talent, han convençut Manix Mandiola, que compta amb ells, tal i com va proposar la direcció esportiva. Amb Fullana, Marcos de la Espada, Vallori i Guasp, i sense estar tancada la plantilla, ja són 6 mallorquins que formaran part de l’equip.

Pedro Ortiz es la perla del planter balearico. Un jugador en què el club li té dispositades moltes esperances. Té contracte fins 2021 i du des d’infantil sent balearico. La temporada passada va estar cedit al Manacor de juvenil de Divisió d’Honor. Té només 17 anys.

Pedro Ortiz: “Molt orgullós i content de formar part d’aquest equip, esper estar molt de temps aquí jugant i a veure si puc jugar i participar. Tot depèn de cada un i a base de confiança i fer feina tot se pot aconseguir. Esperam que molts joves més del planter balearico arribin al primer equip”.

Miquel Amengual també té passat al planter balearico, on va jugar a juvenils. L’any passat va jugar al Santanyí de 3a divisió i ara serà competència al primer equip de Carl Klaus. Té 21 anys i un any de contracte.

Miquel Amengual: “Som balearico de cuna, des que vaig sortir de juvenil volia tornar i estic orgullós de de formar part del primer equip. Ajuda estar envoltat de jugadors veterans. És un orgull que 6 mallorquins representin el primer equip i com més mallorquins hi hagi millor“.

Logo Carlos Hernández
Jefe de Prensa

Los comentarios están cerrados.