AT. BALEARS ; PEDRO ORTIZ I MIQUEL AMENGUAL QUEDEN AL PRIMER EQUIP

7 agosto 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

La plantilla ha entrenat avui a Son Malferit, ho tornarĂ  a fer demĂ  a les 9:00 hores i a les 19:00 hores de demĂ  dimecres jugarĂ  a Inca contra el ConstĂ ncia el segĂŒent partit amistĂČs de pretemporada.

Avui s’ha confirmat que Pedro Ortiz i Miquel Amengual formaran part del primer equip la temporada 2018/19. Varen iniciar la pretemporada amb il·lusiĂł i amb feina i talent, han convençut Manix Mandiola, que compta amb ells, tal i com va proposar la direcciĂł esportiva. Amb Fullana, Marcos de la Espada, Vallori i Guasp, i sense estar tancada la plantilla, ja sĂłn 6 mallorquins que formaran part de l’equip.

Pedro Ortiz es la perla del planter balearico. Un jugador en quĂš el club li tĂ© dispositades moltes esperances. TĂ© contracte fins 2021 i du des d’infantil sent balearico. La temporada passada va estar cedit al Manacor de juvenil de DivisiĂł d’Honor. TĂ© nomĂ©s 17 anys.

Pedro Ortiz: «Molt orgullĂłs i content de formar part d’aquest equip, esper estar molt de temps aquĂ­ jugant i a veure si puc jugar i participar. Tot depĂšn de cada un i a base de confiança i fer feina tot se pot aconseguir. Esperam que molts joves mĂ©s del planter balearico arribin al primer equip».

Miquel Amengual tambĂ© tĂ© passat al planter balearico, on va jugar a juvenils. L’any passat va jugar al SantanyĂ­ de 3a divisiĂł i ara serĂ  competĂšncia al primer equip de Carl Klaus. TĂ© 21 anys i un any de contracte.

Miquel Amengual: «Som balearico de cuna, des que vaig sortir de juvenil volia tornar i estic orgullĂłs de de formar part del primer equip. Ajuda estar envoltat de jugadors veterans. És un orgull que 6 mallorquins representin el primer equip i com mĂ©s mallorquins hi hagi millor«.

Logo Carlos HernĂĄndez
Jefe de Prensa

Comentarios cerrados