Sports de ca Nostra

TORNEIG DE SA LLUM 2018 A MONTUÏRI

Ahir vespre,a es camp de fútbol d’es Revolt a Montuïri  va tenir lloc sa cerimònia d’inaguració d’es 46 Torneig de Sa Llum.

     Mes de 700 aficionats de tots es equips participants i d’es fútbol Balear sa varen reunir per gaudir d’un d’es torneigs mes antics d’Espanya.
     Abans d’es partit inagural entre sa Penya Arrabal i el Manacor 2-2  (5-4 va guanyar sa Penya a es Penaltis),Sa banda Municipal de Montuïri mos va deleitar amb un parell d’obres, entre elles s’himne de Montuïri i La Balenguera.
     Ses autoritats que varen asistir a s’acte van esser Miquel Mayol (President d’es Torneig de Sa Llum),Joan Verger (Batle de Montuïri), Miquel Bestard (President de sa FFIB),Tomeu Riera (President col.legi d’Arbitres)Joan Toni Ramonell (Regidor Ajutament de Montuïri) i Manolo López (Vicepresident FFIB).
     Toni Moyà
     Fotazas.

Los comentarios están cerrados.