Sports de ca Nostra

Presentació del 43è TROFEU CIUTAT DE PALMA DE FUTBOL

Demà dimarts, 7 d’agost, tindrà lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Palma la presentació del 43è TROFEU CIUTAT DE PALMA DE FUTBOL, que disputaran el RCD Mallorca i l’ADA Alcorcón el proper dissabte 11 d’agost a l’Estadi Son Moix.

 

A l’acte intervindran la batlessa accidental de Palma, Aurora Jhardi; la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll; el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, i el conseller delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango. Hi assistirà també el president de Roc Hotels, Miguel Miralles.

 

 

Dia: dimarts 7 d’agost de 2018

Hora: 11 h

Lloc: saló de plens de l’Ajuntament, plaça de Cort, 1

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.