Sports de ca Nostra

Entrevista a Pep Sanso para C.D.Manacor

Després de sis anys amb el Divisió d’Honor, Pep Sansó estarà aquesta temporada al capdavant de l’equip de Tercera Divisió. Un repte i un canvi important per a ell que defineix com a “il·lusionant”. Hem tengut l’oportunitat de parlar amb ell i ens ha contat que espera d’enguany.

* Com es presenta aquest nou repte per a tu?

* Un repte il·lusionant. Després de sis temporades dins el futbol juvenil, ara comença una nova etapa dins el club. Una etapa que eseram amb moltes ganes dins una Tercera Divisió que es presenta força complicada. El potencial de 8-9 equips, juntament amb la semiprofessionalitat de moltes d’ells fa que aquesta primera temporada es presenti un poc difícil si tenim en compte que disponem d’una plantilla jove, pràcticament formada tota al nostre futbol base i sense cap remuneració econòmica. Això fa que sigui il·lusionant però al mateix temps som conscients de les dificultats que trobarem.

* Dia 19 d’agost debutau contra el Sóller a “Na Capellera. És un bon primer partit de lliga?

* En principi el Sóller és un rival de la nostra lliga. Si és un bon primer partit ho sabrem si obtenim un resultat favorable. El primer partit sempre és complicat. Esperam poder començar amb bon peu ja que guanyar el primer partit sempre et dóna un plus de confiança.

* Quins objectius et marques de cara a la propera temporada 2018/2019?

* L’objectiu serà sense dubte aconseguir mantenir la categoria dins aquesta potenta Tercera Divisió. Al mateix temps aconseguir unes bases de futur per a què els pròxims anys es pugui aspirar a alguna cosa més. Sense dubte, aquest primer any és un dels reptes més complicats de tots els que he tengut durant la meva trajectòria.

 

C.D.Manacor

Los comentarios están cerrados.