Sports de ca Nostra

Comença la renovació del velòdrom i la pista d’atletisme de Son Moix

El projecte té un pressupost total 332.319 euros, i el mes d’octubre entrarà en funcionament

Avui han començat les obres de reforma del velòdrom de Son Moix i de la pista d’atletisme del recinte. El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacta que “ciclisme i atletisme són dos esports amb molta memòria històrica a la nostra ciutat. La obligació de l’Ajuntament és recuperar espais emblemàtics de la ciutat. Aquest serà un recurs molt bó per a Palma, davant l’escassetat d’instal·lacions de ciclisme i atletisme tant d’esport base com de competició. A més, aquest serà el primer velòdrom de Balears amb tecnologia LED, molt més sostenible”.

 

La tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha explicat que el projecte té un pressupost total de 332.319 euros, i segons el calendari previst, serà el mes d’octubre, quan el nou velòdrom i la nova pista d’atletisme entraran en funcionament, per incorporar-se a la xarxa d’instal·lacions de l’IME.

 

Moll ha afirmat que aquesta inversió era “una reivindicació històrica de les federacions i dels esportistes. Renovam una instal·lació molt estimada. Tenim molta tradició en ciclisme en pista, i no podiem permetre una instal·lació tan deteriorada. El velòdrom i pista d’atletisme presentaven un estat d’abandonament des de fa molts d’anys”.

 

A l’acte han assistit a més el tinent de batle d’Urbanisme, Model de Ciutat i Habitatge Digne, José Hila; el gerent de l’IME, José María González, el director general d’Esports, Sergio Rodríguez; el vicepresident de la Federació Balear de Ciclisme, Francisco Cuenca Panblanco; la directora de Son Moix, Margalida Sastre; Mateo Domínguez, director de l’Escola Municipal d’Atletisme de Son Moix i Manuel Fernández, representant de districte Ponent de l’Ajuntament de Palma.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

Les obres han consistit a la renovació de la pista del velòdrom i la pista de rodada, a més del tractament de superfícies vistes a les graderies. A més, també s’hi instal·laran elements de segueretat, com baranes de les graderies.

 

Aquest projecte du una important vessant sostenible, perquè incorporarà nou enllumenat LED amb criteris d’eficiència energètica. “Volem ser avantgarda en la sostenibilitat en les instal·lacions esportives a nivell estatal”, ha assegurat el batle.

 

Los comentarios están cerrados.