Assemblea General OrdinĂ ria 2018 de la FFIB (Galeria de fotos Actualizada Domingo)

28 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

L’Assemblea ha aprovat la gestiĂł de la temporada 2017-2018 i la previsiĂł de la temporada que ve. Bestard ha assegurat que exercirĂ  de vicepresident de la RFEF, perĂČ sempre la FFIB serĂ  la seva prioritat. Un vĂ­deo del president Luis Rubiales ha saludat els assembleistes.

GALERIA DE FOTOS

 

Al començament de l’Assemblea General s’ha projectat una salutaciĂł en vĂ­deo del nou president de la RFEF, Luis Rubiales, que ha animat als present a seguir fent feina pel futbol i ha elogiat la figura de Miquel Bestard, a qui considera un «referent» i un «mestre».

L’Assemblea 2018, on estan representats tots els clubs, ha escoltat una exposiciĂł del president Miquel Bestard sobre l’actualitat federativa, on s’ha referit al aires de modernitzaciĂł que hi ha a la nova directiva de la FederaciĂł Espanyola. Bestard, que ha estat nomenat vicepresident per Futbol Aficionat de la RFEF, ha dit que seguirĂ  fent feina per defensar el futbol de Base i el futbol no professional sense deixar el seu despatx de Palma.

En el seu balanç de la temporada, el president ha destacat el creixament de la FederaciĂł de les Illes Balears, aixĂ­ com la presĂšncia de les seleccions en els Campionats d’Espanya.
Bestard tambĂ© ha felicitat al ComitĂš d’Àrbitres pels ascensos de Cuadra FernĂĄndez y Amy Peñalver a la Primera DivisiĂł, masculina i femenina, respectivament.

Comentarios cerrados