Dissabte, a les 11, Assemblea General de la FFIB

27 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

L’Assemblea General OrdinĂ ria se celebra cada any al final de la temporada i serveix tant per fer balanç com per oferir als assembleĂ­stes les possibles propostes o previsions de la temporada vinent. L’Assemblea General Ă©s l’ĂČrgan mĂ xim de decisiĂł de la FederaciĂł, i estĂ  formada pels representants dels clubs de Futbol i Futbol Sala de les Illes Balears.

L’Assemblea General OrdinĂ ria 2018, se celebrarĂ ,com en anys anteriors, a l’Espai Francesc Quetglas (devora la FFIB), i començarĂ  amb una exposiciĂł del president Miquel Bestard sobre l’actualitat federativa.

Tot seguit es presentaran els informes i memĂČries de les activitats dels ComitĂšs de la FFIB, que l’Assemblea haurĂ  de ratificar, aixĂ­ com la MemĂČria Esportiva de la Temporada 2017-2018.

Les propostes presentades durant la temporada pels clubs, la FederaciĂł o la DirecciĂł General d’Esports, que han estat estudiades per la ComissiĂł Delegada (organisme que representa l’Assemblea) tambĂ© se duran al ple per modificar-les o aprovar-les definitivament.

A continuaciĂł hi haurĂ  una exposiciĂł dels comptes anuals i la liquidaciĂł del pressupost del 2017, aixĂ­ com la proposta de les quotes federatives. Tot se sometrĂ  a votaciĂł.

Finalment, se farĂ  el lliurament oficial dels Trofeus i Distincions als clubs que han guanyat les diferents competicions de Futbol i Futbol Sala de la Temporada 2017-2018.

(El sorteig del Calendari de Tercera DivisiĂł, que se solia fer al final de l’Assemblea, enguany se va fer fa dues setmanes)

Comentarios cerrados