Trobada d’expresidents de l’Escolar

19 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El dissabte dia 7 es van reunir al Bar Juva de Cala Rajada, i van degustar amb la col·laboraciĂł de Pedro Morey d’un excel·lent pagra, cuinat per na Carola amb l’ajuda de la seva germana Margarita (dues estrelles Michelin), menjar servit per l’expert maĂźtre Juan RossellĂł. En la reuniĂł com Ă©s habitual, van recordar velles experiĂšncies i van conversar sobre l’actualitat balompĂ©dica amb el president actual de Bernat Palmer.

Des de la fundaciĂł del club fa 72 anys, unes vint persones han presidit l’entitat, en la cita del passat dissabte, juntament amb els 8 expresidents, va ser l’actual, dels quals respiren nomĂ©s falta a la cita MatĂ­as SĂĄnchez per problemes d’agenda.

Els expresidents al costat de l’actual amb aquestes menjades reunions demostren que l’esport Ă©s una eina de la uniĂł independent de la idea polĂ­tica de cada un d’ells. Tot president, amb la seva junta directiva, ho ha fet per amor al poble. Tots els preidents que l’Escolar ha tingut des de l’any 1964 en el començament de la tercera etapa del club han treballat molt amb la cantera apostant per tenir el mĂ xim d’equips federats.

L’Escolar Ă©s l’entitat esportiva mĂ©s antiga de Capdepera en els seus inicis al poble nomĂ©s hi havia futbol avui per sort en el municipi hi ha mĂ©s clubs esportius en els quals el nin tĂ© mĂ©s opcions d’elegir allĂČ que mĂ©s li agrada, perĂČ el futbol continua sent l’esport rei, nomĂ©s a Capdepera, mĂ©s de 160 famĂ­lies tenen fills que practiquen aquest esport i, per tant, Ă©s l’esport que mĂ©s massa social tĂ© el nostre municipi.

Desitjam que aquestes trobades continuĂŻn i que l’esport continuĂŻ unint les persones.

 

www.capvermell.org

Comentarios cerrados