Sports de ca Nostra

Conveni amb el Constància: Les seleccions podran entrenar a Inca

El president de la FFIB, Miquel Bestard, i el del CE Constància, Rafel Palou, han signat un Conveni, a través del qual la Federació podrà utilitzar el camp del Sallista per alguns partits o entrenaments de les seleccions de les Illes Balears. Per la seva part, la FFIB es compromet a gestionar les subvencions, amb la Federació Espanyola i el CSD, per les obres de reformes de les instal·lacions esportives del Club inquer.

Diu el Conveni que «s’estableix un sistema d’ajudes mútues, que donaran com a resultat una millora en el foment i la pràctica del ffutbol i de les instal·lacions i terrenys de joc».
La Federació gestionarà les ajudes procedents de les normes del Consell Superior d’Esports sobre el percentatge de la recaptació de les quinieles. L’ajuda servirà per le construcció de dos vestidors dins les instal·lacions del CE Constància.
El club cedirà, quan la Federació ho demani, el camp del Sallista per entrenaments o partits amistosos de les seleccions de les Illes Balears.

FFIB

Los comentarios están cerrados.