CAMPIONAT DE BALEARS DE VOLEY PLATJA FEMENI (Palma Nova Domingo 8 de Julio)

7 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Aquest prĂČxim diumenge dia 8, es disputarĂ  a Palmanova el campionat de Balears cadet femenĂ­. SerĂ  a partir de les 10:00, les jugadores estan convocades per a les 9:30.

El format de competiciĂł serĂ  el segĂŒent:

2 grups formats per 5 equips, en els que jugaran tots contra tots (sempre parlant dels components del mateix grup), a 2 sets de 15 punts, i si fos necessari, un tie break a 10 punts, amb diferencia mĂ­nima sempre de 2 punts. Els grups son els segĂŒents:

 

 GRUP A  GRUP B
 Arta Manacor
 Open Marratxi 1 Cide 2
 Cide 1 Soller 1
 PĂČrtol Mayurca
 Sóller 2 Open Marratxi 2

 

 

DesprĂ©s dels partits de grups, els 4 primers de cada grup es classificaran per les eliminatĂČries, entrant directament als 4Âș de final, que s’emparellaran de la segĂŒent forma:

Partit 1: 1Âș Grup A vs 4Âș Grup B

Partit 2: 2Âș Grup A vs 3Âș Grup B

Partit 3: 3Âș Grup A vs 2Âș Grup B

Partit 4: 4Âș Grup A vs 1Âș Grup B

Les semifinals enfrontaran al guanyador del partit 1 i el partit 3, i al guanyador del partit 2 i el partit 4.

Posteriorment hi haurĂ  el partit per el 3Âș i 4Âș lloc que ho disputaran els perdedors de la semifinal i per acabar la final.

ComposiciĂł dels equips:

A cada partit, cada club competirĂ  amb dos equips diferents, formats per dos jugadors cada un, aquests equips han d’estar inscrits en el bolletĂ­ de inscripciĂł de participants abans de l’inici de la competiciĂł. A l’acta nomĂ©s s’ha d’inscriure els 4 jugadors i especificar quins son l’equip 1 i quins son l’equip 2. Aquests equips 1 i 2, han de jugar cada equip un dels sets, i en cas de disputar-se el tie break, el club podrĂ  decidir quins 2 jugadors dels 4, han de disputar-lo. Els dos jugadors no elegits, hauran d’estar fora de la zona de joc.

 

ADJUNTOS:

Comentarios cerrados