Sports de ca Nostra

CAMPIONAT DE BALEARS DE VOLEY PLATJA FEMENI (Palma Nova Domingo 8 de Julio)

Aquest pròxim diumenge dia 8, es disputarà a Palmanova el campionat de Balears cadet femení. Serà a partir de les 10:00, les jugadores estan convocades per a les 9:30.

El format de competició serà el següent:

2 grups formats per 5 equips, en els que jugaran tots contra tots (sempre parlant dels components del mateix grup), a 2 sets de 15 punts, i si fos necessari, un tie break a 10 punts, amb diferencia mínima sempre de 2 punts. Els grups son els següents:

 

 GRUP A  GRUP B
 Arta Manacor
 Open Marratxi 1 Cide 2
 Cide 1 Soller 1
 Pòrtol Mayurca
 Sóller 2 Open Marratxi 2

 

 

Després dels partits de grups, els 4 primers de cada grup es classificaran per les eliminatòries, entrant directament als 4º de final, que s’emparellaran de la següent forma:

Partit 1: 1º Grup A vs 4º Grup B

Partit 2: 2º Grup A vs 3º Grup B

Partit 3: 3º Grup A vs 2º Grup B

Partit 4: 4º Grup A vs 1º Grup B

Les semifinals enfrontaran al guanyador del partit 1 i el partit 3, i al guanyador del partit 2 i el partit 4.

Posteriorment hi haurà el partit per el 3º i 4º lloc que ho disputaran els perdedors de la semifinal i per acabar la final.

Composició dels equips:

A cada partit, cada club competirà amb dos equips diferents, formats per dos jugadors cada un, aquests equips han d’estar inscrits en el bolletí de inscripció de participants abans de l’inici de la competició. A l’acta només s’ha d’inscriure els 4 jugadors i especificar quins son l’equip 1 i quins son l’equip 2. Aquests equips 1 i 2, han de jugar cada equip un dels sets, i en cas de disputar-se el tie break, el club podrà decidir quins 2 jugadors dels 4, han de disputar-lo. Els dos jugadors no elegits, hauran d’estar fora de la zona de joc.

 

ADJUNTOS:

Los comentarios están cerrados.