Sports de ca Nostra

Germans Escalas acull l’acte de reconeixement als 19 clubs de futbol palmesans ascendits de categoria

283 infants i tècnics de 26 equips de Palma s’han donat cita  a la pista del poliesportiu per a rebre un reconeixement del Consistori pels seus èxit

Antoni Noguera: Vull destacar el treball en equip, el sacrifici, la col·lectivitat i el compromís quotidià per a impulsar el futbol base, perquè el mundial es juga cada dissabte i cada diumenge als nostres camps

Palma, 29 de juny de 2018.- El poliesportiu Germans Escalas ha acollit aquest horabaixa l’acte de reconeixements als 26 equips de futbol, de 19 clubs, que han ascendit de categoria a la temporada 2017-18.

El batle de Palma, Antoni Noguera;  la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll;  el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard i el director general d’Esports,Sergio Rodríguez han fet entrega d’una placa de reconeixement als 283 infants i tècnics que s’han congregat a la instal·lació pels seus ascensos.

Noguera ha felicitat als assistents i ha elogiat la tasca diària per donar impuls al futbol base “el treball en equip, el sacrifici, la col·lectivitat i el compromís quotidià per a impulsar el futbol base, perquè el mundial es juga cada dissabte i cada diumenge als nostres camps”, ha destacat el batle.

Ajuntament de palma

 

 

Los comentarios están cerrados.