Sports de ca Nostra

CAMPIONATS DE BALEARS DE VOLEY PLATJA

La FVBIB convoca el Campionat de Balears de Vòlei Platja de 2018 en les categories Infantil, Cadet, Sub19, Sub21 i Senior d’acord a les Normes Generals de Competició de Vòlei Platja podent cedir la organització als clubs, promotors o entitats que compleixen amb la normativa de la RFEVB i estiguin interessats.

Per tal de donar prioritat als que havien mostrat algun interès, el passat dia 23 de maig es va celebrar una reunió amb els que habitualment han participat en anteriors temporades, i es varen prendre els acords que es detallen a continuació:

·         Campionat Cadet:           7/8 de juliol, Calvià, organitza CV Ciutat Cide

·         Campionat Infantil:        21/22 de juliol, Manacor, organitza CV Manacor

·         Campionat Sub21:           4/5 d’agost, Manacor, organitza CV Manacor

·         Campionat Sub19:           11/12 d’agost, Calvià, organitza CV Ciutat Cide

Les proves del Campionat Senior que s’han confirmat al dia d’avui son:

– 14 de juliol, al Beach Club de l’hotel Na Taconera a Sa Font de sa Cala

– 4/5 agost, a Cala Romàntica

– 18/19 d’agost, al Beach Club de l’hotel Na Taconera a Sa Font de sa Cala

S’espera la sol·licitud en ferm d’altres proves per part dels clubs que han mostrat interès en fer-ne alguna.

Les inscripcions, que s’han d’enviar per correu electrònic a les oficines de la FVBIB i als organitzadors, finalitzaran cinc dies abans de la data de cada competició. El nombre total d’inscripcions decidirà la celebració tant sols en un dia o en els dos que es detallen per cada campionat o prova.

La participació en el CEVP esta subjecta al compliment de la normativa de la RFEVB, per tant per a poder participar els jugadors dels equips haurien de complir amb la mateixa.

Serà indispensable que cada participant disposi de la corresponent llicència federativa (punt 6 de les normes específiques d’Infantils i cadets, punt 5 de sub19 i sub21 i punt 7 de les NGCVP) que es lliurarà a la FVBIB així com gaudir de la mutualitat corresponent.

FBVB

 

 

ADJUNTOS:

 

 

Los comentarios están cerrados.