Sports de ca Nostra

Èxit de la FESTA DEL FUTBOL BASE ( Galeria de Fotos)

Organitzada per la FFIB i DIARIO DE MALLORCA, se va celebrar a l’estadi de Son Moix la Festa anual del Futbol Base de Mallorca.GALERIA DE FOTOS

GALERIA DE FOTOS  (parte II)

gentileza deportebalear

 

Els campions de cada categoria de la temporada 2017-2018 varen rebre els trofeus de mans dels representants del Diario de Mallorca, la FFIB, i jugadors o exjugadors professionals convidats per a l’ocasió, com Cata Coll, internacional i portera del Collerense; Virginia Torrecilla, internacional y del Montpellier francès; Lluís Sastre, que acaba d’ascendir a Primera amb l’Huesca; Xisco Campos, defensa i capità del Mallorca; Francesc Fullana, centrecampista y capità de l’Atlétic Balears; Ximo Navarro, central de Las Palmas; i Carlos Barrón, Eloy Rojas i Nico Sarmiento, jugadors del Palma Futsal.
En total, 84 equips complets varen rebre el reconeixament de les prop de 3.000 persones reunides a les graderies de Son Moix, en un acte presentat per Víctor Gistau.

Los comentarios están cerrados.