Boubacar Sidik Dabo (Collerense ) nou jugador del C.D.Llosetense

19 junio 2018 | Por lorenzo | Categoria:

El C.D. Llosetense informa d’una nova incorporaciĂł pel primer equip de tercera divisiĂł per la prĂČxima temporada 2018-19. Es tracta de l’extrem esquerra Boubacar Sidik Dabo conegut futbolĂ­sticament com Dabo.

El jugador ve de la UD Collerense de tercera divisiĂł, on enguany ha disputat 26 partits, dels quals 16 com a titular, marcant 4 gols i veient 5 targetes grogues. Contra el Llosetense, tant als partit al camp del Collerense com al partit en “es Puig”, Dabo va fer grans partits i Ă©s per aixĂČ tambĂ©, que el club ha volgut incorporar el rĂ pid jugador.

Dabo té 20 anys, ja ha jugat 2 temporades a tercera divisió, els dos a la UD Collerense de Miguel A. Espadas i com a juvenil, va jugar a la Penya Arrabal de Lliga Nacional. La primera temporada a tercera divisió va jugar uns 25 partits.

L’aposta del C.D. Llosetense per jugadors joves i amb una gran projecciĂł Ă©s important. Dabo es suma als altres jugadors que ja s’han compromĂšs amb el club i altres que arribaran, per conformar una plantilla competitiva de cara a la prĂČxima competiciĂł.

Benvingut Dabo, aixĂČ Ă©s ca teva. Molta sort!

CD Llosetense

Comentarios cerrados