Sports de ca Nostra

Boubacar Sidik Dabo (Collerense ) nou jugador del C.D.Llosetense

El C.D. Llosetense informa d’una nova incorporació pel primer equip de tercera divisió per la pròxima temporada 2018-19. Es tracta de l’extrem esquerra Boubacar Sidik Dabo conegut futbolísticament com Dabo.

El jugador ve de la UD Collerense de tercera divisió, on enguany ha disputat 26 partits, dels quals 16 com a titular, marcant 4 gols i veient 5 targetes grogues. Contra el Llosetense, tant als partit al camp del Collerense com al partit en “es Puig”, Dabo va fer grans partits i és per això també, que el club ha volgut incorporar el ràpid jugador.

Dabo té 20 anys, ja ha jugat 2 temporades a tercera divisió, els dos a la UD Collerense de Miguel A. Espadas i com a juvenil, va jugar a la Penya Arrabal de Lliga Nacional. La primera temporada a tercera divisió va jugar uns 25 partits.

L’aposta del C.D. Llosetense per jugadors joves i amb una gran projecció és important. Dabo es suma als altres jugadors que ja s’han compromès amb el club i altres que arribaran, per conformar una plantilla competitiva de cara a la pròxima competició.

Benvingut Dabo, això és ca teva. Molta sort!

CD Llosetense

Los comentarios están cerrados.