Sports de ca Nostra

Pep Sansó dirigirà l’Escola d’Entrenadors de Madrid

Pep Sansó serà nomenat director de l’Escuela de Entrenadores de la RFEF, amb seu a Madrid.
Sansó continuarà com a director de l’Escola d’Entrenadors de la FFIB, la que forma i concedeix titulacions als tècnics de les diferents categories del Futbol Base, ja que compatibilitzarà les dues feines.

La seva nova responsabilitat serà la de dirigir l’Escola de la RFEF, que s’ocupa de la formació i titulació dels entrenadors de totes les categories del Futbol espanyol, coordinant amb la UEFA i la FIFA l’expedició de títols internacionals, així com les necessàries actualitzacions dels tècnics professionals.
Com és natural, l’elecció de Sansó com a responsable de l’Escola Nacional d’Entrenadors ha estat propiciada per Miquel Bestard, recentment nomenat vicepresident de la Junta Directiva de Luis Rubiales.

FFIB

Los comentarios están cerrados.