Sports de ca Nostra

Miguel Bestard: “Crec que podem guanyar la Copa del Món”

Radio 4 ha tengut Miquel Bestard en els seus estudis per fer-li una llarga entrevista com a president de la FFIB i com a vicepresident de la RFEF. Bestard, que tornarà a viatjar a Rússia per veure el segón partit d’Espanya, s’ha mostrat optimista de cara al paper de la selecció espanyola en el Mundial.
“En el primer partit –ha dit el president–, els jugadors varen demostrar una actitut positiva que fa pensar que tornam a tenir un equip favorit, a pesar de tot lo que ha passat. Estic convençut que podem ser campions del Món”.

Durant l’entrevista s’han tractat altres temes, com l’actualitat federativa amb Rubiales de nou president. Bestard ha reconegut la bona feina de Villar, sobretot com a col·laborador de la Territorial de Balears, i ha manifestat que Rubiales du aires nous, moderns, a la Federació Espanyola. Ha destacat les seves qualitats dialogants, juntament amb la valentia en prendre decisions, com ho va demostrar destituïnt el seleccionador Lopetegui. També confia en que aconseguirà acords amb la Lliga de Futbol que presideix Tebas.

El president de la FFIB va parlar de la situació del futbol de les Illes Balears, que va considerar molt bona, amb la bona perspectiva del UD Ibiza, que podria ascendir a Segona B diumenge que ve.

FFIB

Los comentarios están cerrados.