Sports de ca Nostra

C.D.Manacor ;PRESENTACIÓ DE LA PLANTILLA DEL JUVENIL DE DIVISIÓ D’HONOR

PRESENTACIÓ DE LA PLANTILLA DEL JUVENIL DE DIVISIÓ D’HONOR

Manacor, 11 de Juny del 2018.

L’equip que dirigirà Sebastià Arbona la temporada que ve ja té les seves primeres incorporacions. Els jugadors que la passada campanya eren del Juvenil B i enguany estaràn amb el Divisió d’Honor són Miquel Àngel Sánchez, Joan Coll, Joan Sansó, Emilio Silva, José Luis Vadell, Fran Corbacho i Bernat Rosselló.

A més, ja hi ha confirmats jugadors que han apostat pel nostre projecte i seràn del CD Manacor la propera temporada. Alberto Moreno, Fernando García, Raúl Villalonga, Lluís Balle, Ivan Molina, Miquel Àngel Rueda, Xavier Bordoy, Kevin Schmidt i Marc Rubio.

Volem donar la benvinguda als nous jugadors que han decidit venir al club i també les gràcies als que confirmen la seva continuitat amb el club!

C.D Manacor.

Los comentarios están cerrados.