Sports de ca Nostra

ACTE DE INAUGURACIO DE LA NOVA GESPA DEL CCE SANT LLUIS

El Camp Municipal de Ses Canaletes i el seu Annex ja disposan de gespa artificial, per la qual aquest dissabte, 16 de Juny, es procedirà a l’acte d’inauguració, després de la reforma duta a terme en les últimes dates.

Aquest acte, donarà inici a les 09:30 hores, amb la presència de la Presidenta del CIME, Susana Mora, el Conseller d’Esports del CIME, Miquel Company, l’alcadesa de l’Ajuntament de Sant Lluís, Montse Morla, i el President del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons.

Després de l’acte d’inauguració, els jugadors de totes les categories, des de Escoleta fins a la primera plantilla, disputaran el ja tradicional partit, 11 contra 100 com a estrena per la nova gespa del Municipal.

Els jugadors hauran d’estar a les 09:00 hores en el Municipal, amb la seva vestimenta habitual d’entrenaments per, sobre les 10.00 del matí, donar inici al partit. Com cada any, es dividirà el partit en quatre quarts de 15 minuts, sent els equips de la Escoleta els primers a participar per enfrontar-se al primer equip, per donar pas després al segon quart amb els equips benjamins i alevins que faran el mateix. La segona part serà disputada pels equips infantils, cadets i femeni i tancaran l’últim quart, tots els equips alhora contra la primera plantilla.

Un acte festiu en tota regla que servirà també per donar punt i final a aquesta temporada futbolística 2017/2018.

 

Premsa CCE Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.