200 esportistes de 15 pa茂sos participaran a la cinquena Copa del M贸n M脿ster de Nataci贸 amb Aletes

6 junio 2018 | Por lorenzo | Categoria:

La competici贸 es dur脿 a terme aquest cap de setmana a les Piscines Municipals de Son Hugo i al Club N脿utic de l鈥橝renal

Susanna Moll: Aquest 聽campionat projecta la imatge de la nostra Ciutat a nivell internacional i la consolida com un escenari de competici贸 de primer nivell

Palma, 6 de juny de 2018. El sal贸 de plens de Cort ha acollit avui聽 la presentaci贸 de la cinquena Copa del M贸n M脿ster de Nataci贸 amb Aletes, que es dur脿 a terme a Son Hugo i al Club N脿utic de l鈥橝renal.

 

Un total de 197 esportistes de 15 pa茂sos es donaran cita aquest cap de setmana a l鈥檌lla per a participar a aquesta proposta de la Federaci贸 Mundial d鈥橝ctivitats Subaqu脿tiques (CMAS), la Federaci贸 Espanyola (FEDAS) i la Federaci贸 Balear (FBDAS).

 

La tinenta de batle d鈥橢ducaci贸 i Esports, Susanna Moll, ha destacat a l鈥檃cte la magnitud de l鈥檈sdeveniment, 聽鈥渦n campionat que projecta la imatge de la nostra Ciutat a nivell internacional i la consolida com un escenari de competici贸 de primer nivell鈥, ha dit.

 

La primera jornada es desenvolupar脿 aquest dissabte, 9 de juny, a les Piscines Municipals de Son Hugo, on tots els nedadors de categoria m脿ster competiran a les diferents categories de les modalitats de monoaleta i bialeta en piscina de 50 metres.

 

Diumenge, els esportistes dels 44 clubs participants es congregaran a les 9 hores al Club N脿utic de Palma per a cobrir els 3000 metres de la prova en aig眉es obertes.

 

A l鈥檃cte tamb茅 han intervingut el director general d鈥橢sports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; la presidenta de la Confederaci贸 Mundial d鈥橝ctivitats Subaqu脿tiques, Anna Arzanova;聽 i el president de la Federaci贸 Balear d鈥橝ctivitats Subaqu脿tiques, Joan Mas. La presentaci贸 ha comptat amb l鈥檃ssist猫ncia del director general d鈥橢sports de l鈥橝juntament de Palma, Sergio Rodr铆guez i representants del Comit猫 Balear i Nacional de Nataci贸 amb Aletes.

 

Comentarios cerrados