Sports de ca Nostra

200 esportistes de 15 països participaran a la cinquena Copa del Món Màster de Natació amb Aletes

La competició es durà a terme aquest cap de setmana a les Piscines Municipals de Son Hugo i al Club Nàutic de l’Arenal

 

Susanna Moll: Aquest  campionat projecta la imatge de la nostra Ciutat a nivell internacional i la consolida com un escenari de competició de primer nivell

 

Palma, 6 de juny de 2018. El saló de plens de Cort ha acollit avui  la presentació de la cinquena Copa del Món Màster de Natació amb Aletes, que es durà a terme a Son Hugo i al Club Nàutic de l’Arenal.

 

Un total de 197 esportistes de 15 països es donaran cita aquest cap de setmana a l’illa per a participar a aquesta proposta de la Federació Mundial d’Activitats Subaquàtiques (CMAS), la Federació Espanyola (FEDAS) i la Federació Balear (FBDAS).

 

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat a l’acte la magnitud de l’esdeveniment,  “un campionat que projecta la imatge de la nostra Ciutat a nivell internacional i la consolida com un escenari de competició de primer nivell”, ha dit.

 

La primera jornada es desenvoluparà aquest dissabte, 9 de juny, a les Piscines Municipals de Son Hugo, on tots els nedadors de categoria màster competiran a les diferents categories de les modalitats de monoaleta i bialeta en piscina de 50 metres.

 

Diumenge, els esportistes dels 44 clubs participants es congregaran a les 9 hores al Club Nàutic de Palma per a cobrir els 3000 metres de la prova en aigües obertes.

 

A l’acte també han intervingut el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; la presidenta de la Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques, Anna Arzanova;  i el president de la Federació Balear d’Activitats Subaquàtiques, Joan Mas. La presentació ha comptat amb l’assistència del director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez i representants del Comitè Balear i Nacional de Natació amb Aletes.

 

Los comentarios están cerrados.