PB Els Tamarells, felicitaciĂł a na Mariona Caldentey

5 junio 2018 | Por lorenzo | Categoria:

UN GOL DE LA NOSTRA SÒCIA D’HONOR, EN EL DARRER MINUT, DÓNA EL TÍTOL AL BARÇA

 Estadi Municipal de MĂ©rida, 12.000 persones a les graderies, s’enfronten l’At. Madrid i el FC Barcelona, els dos millors equips. El Barça domina, Alexia posava a prova la porteria matalassera, Martens i Vicki Losada enviaven pilotes al travesser, perĂČ el marcador no es movia, acabava un partit igualat amb empat a zero, i en la prĂČrroga la mateixa dinĂ mica, les barcelonistes dominant perĂČ sense encert. Corria el minut 122, la darrera jugada, s’interna l’holandesa Lieke Martens per l’esquerra, centrada, la toca la bĂșlgara Andonova i habilitada a Mariona, la felanitxera amb un toc precĂ­s amb la dreta fa inĂștil l’estirada de la portera internacional Lola Gallardo. SĂ­,gol de na Mariona, gol de la nostra sĂČcia, l’eufĂČria es desferma a l’Estadi RomĂ  de MĂ©rida, el FC Barcelona Ă©s campiĂł de la Copa de la Reina 2018. Els barcelonistes, amb sis tĂ­tols, igualen amb l’Espanyol i Llevant al capdavant del palmarĂšs.

  DesprĂ©s d’una temporada marcada per una lesiĂł que la va allunyar mĂ©s de quatre mesos dels terrenys de joc, na Mariona escriu amb lletres d’or, i amb un gol decisiu, en la historia del femenĂ­ blaugrana. Una Lliga, dues Copes de la Reina i quatre Copes Catalunya  Ă©s el palmarĂšs de la felanitxera en les quatre temporades que du en el FC Barcelona.

  Sense temps per aturar na Mariona ha estat convocada per la selecciĂł espanyola absoluta on aquest dijous a les 20h.30’ (Gol TV) en l’Estadi La Condomina de MĂșrcia es juga l’accĂ©s al Mundial de França que es jugarĂ  en el 2019. Si Espanya guanya a Israel, i FinlĂ ndia empata o perd a Àustria, l’equip de Jorge Vilda ja estaria classificat per la cita mundialista, a manca de dues jornades per acabar la lligueta.

  Mariona Caldentey ja ha estat tres vegades internacional, amb l’absoluta, catorze amb la sub-19 i vuit amb la sub-17. Estam molt content d’aquest Ăšxit del futbol femenĂ­ barcelonista, i molt en particular per na Mariona, que mereixia aquests grans moments.

  Enhorabona i moltíssima sort.

  La Junta Directiva

Comentarios cerrados