Sports de ca Nostra

Arriba “Futbol per a la Igualtat”

La seu de la Federació Balear de Futbol va ser dimecres migdia l’escenari en el que es va presentar “Futbol per a la igualtat”, un esdeveniment esportiu i reivindicatiu que es celebrarà aquest cap de setmana a cavall entre Sóller i Palma.

Es tracta de la segona edició d’unes jornades que inclouran tallers per fomentar la igualtat de gènere, el lliurament dels Premis Esport per a la Igualtat, activitats infantils, un cicle de conferències i un partit per a la igualtat.
A Sóller els actes començaran avui vespre, a partir de les 20 hores, al Museu de la Mar. Allà es durà a terme la Gala Futbol per a la Igualtat que donarà inici a les activitats.

Demà dissabte, el Camp den Maiol serà l’escenari de les activitats infantils (tallers, exhibició de freestyle, xerrades, jocs de fubol…). L’activitat comptarà amb la presència de l’exjugador del Reial Mallorca i Reial Madrid, Ruben González.

El capvespre la Federació acollirà el foro Futbol per la Igualtat, mentre que diumenge dematí es disputarà a Son Malferit un partit entre la selecció balear femenina i una selecció mixta.

 

Sa Veu  (Soller)

Los comentarios están cerrados.