Sports de ca Nostra

Presentat un curs dirigit a la gestió esportiva

El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports ha pesentat un curs de gestió esportiva destinat a millorar la formació de totes aquelles persones que tenen responsabilitats de gestió i de coordinació de les entitats esportives que fomenten l’esport base a Mallorca. Està obert a tots els esports, i la execució tècnica anirà a càrrec de la FFIB. El curs està destinat a membres de clubs i federacions.

A més del vicepresident del Consell, Francesc Miralles, han assitit a la presentació diversos presidents de federacions, entre ells, Miquel Bestard.

Per a Miquel Bestard, president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, “aquest curs dóna resposta a una necessitat. Avui en dia l’esport aficionat va creixent i probablement ens falten les persones que puguin posar en marxa projectes. El futbol amateur no té massa recursos però cada dia necessita gent més preparada”. Bestard ha posat de relleu també la feina conjunta de les diferents federacions en projectes d’aquest tipus “perquè al cap i a la fi tots lluitam pel mateix: per fer créixer esportistes”.

El curs, que començarà el 3 de Setembre, durarà 80 hores i és gratuït.
Les places són limitades.
La inscripció se podrà fer a partir de les 10:00 del dia 18 de juny.
A través de la web, vos podeu dirigir a:
www.esportbasemallorca.net/ca/observatori-esportiu-de-mallorca

CONTINGUT:
Gestió esportiva d’un club.
Generació de recursos i tramitació de subvencions.
Recursos humans, habilitats directives i comunicació.
Comunicació i noves tecnologies.
Lideratge, ètica i valors esportius.
Aspectes normatius de l’esport.

Los comentarios están cerrados.