Cloenda Escoles Esportives Municipals i tercera jornada d’Esport Inclusiu

26 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria:

MĂ©s de 3.000 infants protagonitzen la festa de cloenda de les 16 escoles esportives de l’IME

 

Els infants han realitzat exhibicions i tornejos durant tot el matí i han participat a les activitats obertes de la tercera jornada d’esport inclusiu i a les activitats complementàries

 

Les activitats s’han duit a terme al Palau Municipal d’Esports Son Moix i als pavellons de Toni Pizà i Joan Seguí

 

Palma, 26 de maig de 2018.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha celebrat aquest matí la cloenda de les escoles esportives municipals i la tercera jornada d’esport inclusiu amb la participació de 3140 alumnes i els seus familiars. Totes les activitats han tingut lloc al Palau Municipal d’Esports Son Moix, excepte l’exhibició de patinatge, que s’ha dut a terme al pavelló Joan Seguí, i l’exhibició de gimnàstica rítmica, que s’ha realitzat al pavelló Toni Pizà.

 

Els alumnes de les 16 escoles municipals, d’edats compreses entre els 4 i els 15 anys, han realitzat exhibicions i tornejos de les activitats que s’han desenvolupat aquest curs a les diferents instal·lacions de l’IME i als col·legis pĂșblics de Palma. Les escoles esportives municipals que han participat a aquest esdeveniment esportiu sĂłn: atletisme, bĂ squet, rugbi, futbol, patinatge, voleibol, handbol, gimnĂ stica rĂ­tmica, gimnĂ stica esportiva, salts de trampolĂ­, nataciĂł sincronitzada, judo, karate, taekwondo, esgrima i escacs.

 

La tinenta de batle d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll i el director general d’Esports, Sergio RodrĂ­guez han visitat les diferents activitats que s’han desenvolupat a les tres instal·lacions on s’han dut a terme les exhibicions i tornejos de les diferents modalitats esportives.

Èxit de participació de les activitats obertes

Petits i grans s’han apropat durant el matí a la façana de Son Moix per a participar a les activitats de La III Jornada d’Esport Inclusiu, que ha dirigit  Discaesports, i que tenen l’objectiu de promocionar l’esport inclusiu i d’impulsar l’esport adaptat.

Entre d’altres activitats ludicoesportives, els infants han pogut conĂšixer nous esports com el hoquei herba i gaudir de les diferents activitats obertes, que enguany han inclĂČs esports de patins i equilibri a la zona de l’skate, aixĂ­ com els castells inflables, tir amb arc, cotxes de pedals i el rocĂČdrom.

L’IME vol expressar el seu agraĂŻment especial a totes les entitats, clubs, federacions i empreses que han col·laborat de manera activa a l’esdeveniment i que desenvolupen una labor de promociĂł esportiva i de transmissiĂł de valors a la seva feina diĂ ria amb els infants.

 

Comentarios cerrados