Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; Acte final del Torneig Grupo Juaneda

Amb mes de 150 petits futbolistes del futur, el Poliesportiu de Ses Canaletes acollirà, el dissabte 2 de Juny, l’acte de clausura i lliurament de trofeus i medalles de la 25ª edició del Torneig de F5, Grupo Juaneda.

Un poliesportiu Municipal replet de samarretes de tots els colors com a acte final a una”competició” que cada setmana acull als més petits de tots els clubs de la zona de ponent insular. Les generacions de jugadors del 2013, 2012 i 2011, de la UD Maó, CD Menorca, CE Alaior, CF Sporting de Mahón i el CCE Sant Lluís com a amfitrió, posen cada dissabte al matí tota la il·lusió i lluita per disputar uns partits, on el resultat final és el gaudi, d’uns joves que són el futur del futbol menorquí.

Per a aquest acte de clausura del Torneig Grupo Juaneda, es procedirà des de les 09:30 hores, a la disputa de partits de 15 minuts, per categories, i el posterior acte final de recollida de medalles i trofeus dels més petits.

El calendari dels partits i els horaris són els següents

CALENDARI 2011

CALENDARI 2012

D’aquesta manera es culminarà una nova temporada amb un excel·lent acollida entre els més petits i es baixa el teló a un Torneig Grupo Juaneda, que promou les categories formatives allunyant-les de la competició.

 

Los comentarios están cerrados.