Sports de ca Nostra

C.D. MANACOR ; PEP SANSÓ FIRMA 2 TEMPORADES PEL PRIMER EQUIP

Després de cinc temporades competint amb el Divisió d’Honor del club a la màxima categoria nacional juvenil, i aconseguint any darrera any l’objectiu, Pep Sansó firma per a dues temporades amb l’equip de Tercera Divisió. L’acompanyaran en el cos tècnic, Pere Fernández, com a segon entrenador, que ja a treballat els darrers anys al seu costat i Guiem Timoner com a preparador físic i també amb un llarg recorregut al club.

Pep, ja compte amb una llarga experiència a tercera, arribant a fer campió amb el Vilafranca durant la temporada 2002-03.

Tot i que s’esperen noves incorporacions a la plantilla, es mantindrà el bloc de la temporada anterior, i es seguirà treballant en un projecte de jugadors joves de Manacor i/o formats en la cantera del Club.

L’objectiu principal durant la propera temporada serà consolidar l’equip a la Tercera Divisió balear.

C.D Manacor.

Los comentarios están cerrados.