Sports de ca Nostra

Voleibol: el CV Soller cadet femení, campiones de Mallorca

El CV Soller cadet femení, campiones de Mallorca, no va donar opció al Construccions M.Morell. CV Sóller a n’aquest campionat és un equip que en els 20 partits oficials jugats, no coneix la derrota.

Era el favorit, a la lliga només havia perdut 2 sets en 18 partits, demostrant un nivell impressionant, i arribava a n’aquest campionat com a l’equip a batre, però ningú li ha pogut fer front. Com a primer classificat, jugava directament la semifinal a la jornada del matí de dissabte, a la que va guanyar 3-0 al Ca’s Sagristà Artà que el dia abans havia eliminat al Grupo Jiménez AD La Salle PI. El seu rival per a la final, havia de sortir del partit entre el Bou Café Ciutat Cide i el Blanc de gris CV Manacor, el guanyador d’aquesta semifinal va ser el Bou Café Ciutat Cide, que per tant jugaria la semifinal a la jornada de la tarda enfront del CV Sóller.
A la final, el CV Sóller no va donar opció al CV Cide, i va complir els pronòstics guanyant, no només això, si no que ha guanyat aquest campionat sense cedir cap set ni a la semifinal ni a la final, demostrant que té un autèntic equipàs, i que aquesta temporada ha estat superior a la resta.
Font i foto: Federación de Voleibol de las Islas Baleares

Los comentarios están cerrados.