Voleibol: el CV Soller cadet femenĂ­, campiones de Mallorca

16 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
El CV Soller cadet femenĂ­, campiones de Mallorca, no va donar opciĂł al Construccions M.Morell. CV SĂłller a n’aquest campionat Ă©s un equip que en els 20 partits oficials jugats, no coneix la derrota.

Era el favorit, a la lliga nomĂ©s havia perdut 2 sets en 18 partits, demostrant un nivell impressionant, i arribava a n’aquest campionat com a l’equip a batre, perĂČ ningĂș li ha pogut fer front. Com a primer classificat, jugava directament la semifinal a la jornada del matĂ­ de dissabte, a la que va guanyar 3-0 al Ca’s SagristĂ  ArtĂ  que el dia abans havia eliminat al Grupo JimĂ©nez AD La Salle PI. El seu rival per a la final, havia de sortir del partit entre el Bou CafĂ© Ciutat Cide i el Blanc de gris CV Manacor, el guanyador d’aquesta semifinal va ser el Bou CafĂ© Ciutat Cide, que per tant jugaria la semifinal a la jornada de la tarda enfront del CV SĂłller.
A la final, el CV SĂłller no va donar opciĂł al CV Cide, i va complir els pronĂČstics guanyant, no nomĂ©s aixĂČ, si no que ha guanyat aquest campionat sense cedir cap set ni a la semifinal ni a la final, demostrant que tĂ© un autĂšntic equipĂ s, i que aquesta temporada ha estat superior a la resta.
Font i foto: FederaciĂłn de Voleibol de las Islas Baleares

Comentarios cerrados