Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS COMUNICAT OFICIAL

El CCE Sant Lluís ha decidit no renovar a l’entrenador de l’equip Regional Preferent, Elías Noval, per a la temporada que ve com a màxim responsable del primer equip.

L’entitat vol agrair a l’entrenador la feina exercida durant l’estada al primer equip i ressaltar la seva professionalitat i feina feta durant tot el curs. Després d’un any al capdavant de la primera plantilla, Noval deixa el càrrec de primer entrenador, però ambdues parts seguiràn vinculades la propera temporada.

Noval passara a formar part del gruix d’entrenadors del futbol base per reforçar un equip, encara per decidir, i poder aportar la seva experiència a un dels equips de la pedrera. El reforçar el planter amb un tècnic de la seves característiques es un luxe per la nostre Entitat i una oportunitat per els joves jugadors per poder créixer amb un entrenador del seu nivell.

 

Los comentarios están cerrados.