Sports de ca Nostra

EL GRAN DIA DEL CV SOLLER

El dia 7 de maig haurà d’esser marcat com a festiu a la localitat de la serra. Increïble lo aconseguit per aquest club el dia d’ahir.

Els dos partits d’ahir es disputaven gairebé a l’hora, un a les 11:30 a Lorca, aquest partit definia el campió d’Espanya juvenil masculí, i l’altra a les 12:00 al pavelló del Cide que tenia que decidir el campió de Balears infantil femení. Per lo que sigui, el partit de Lorca es va retardar i van començar gairebé a la mateixa hora, i amb el mateix resultat, victòria per el CV Sóller.

Al partit inf femení, s’enfrontaven els dos primers classificats d’aquesta lligueta de 4, prometia emoció i no va decebre, el partit es va tenir que decidir al tie-break, llevat del primer set que les solleriques van sortir sense donar gairebé opció a l’equip palmesà, la resta del partit va tenir una gran igualtat al marcador, fins al tie-break que van guanyar les de la serra per 15-10 proclamant-se així campiones de Balears.

I mentrestant per terres murcianes, els sollerics s’enfrontaven al Pizarra, que com vam informar, ja s’havien enfrontat a la primera fase amb victòria per el CV Sóller per 3-0, aquest resultat podia fer parèixer que el partit seria un tràmit, partien com a favorits els nostres, però això també provocava que els de Màlaga juguessin en modo “no tenim res a perdre” i arrisquessin mostrant un gran joc, de fet al primer set, no va esser fins passat el punt 20 que l’equip solleric es posés al capdavant del marcador, per acabar-lo guanyat 25-23.

Al segon set, l’equip malagueny va sortir tocat, va esser un cop dur manar al marcador durant tot el set fins al final per després perdrer-ho, fet que els nostres van saber aprofitar per adjudicar-se’l per 25-17. Pareixia clara la victòria per els sollerics, però el Pizarra va demostrar que estava ferit però no mort, i va tornar a demostrar el gran nivell que havia mostrat al primer parcial per emportar-se el 3º i perdre gairebé per la mínima al 4º.

Al final 3-1 per el Soller (25-23, 25-17, 21-25, 25-22) i campions d’Espanya. A la vegada que les petitones es proclamaven campiones de Balears. També recalcar que el MVP del torneig ha estat Jordi Ramon, increïble el campionat i el nivell mostrat per Jordi, que com ja sabeu ha estat cridat per a la concentració de la selecció absoluta.

Es un gran orgull per tot el voleibol balear que un equip nostre pugui aconseguir aquestes fetes, i volem donar la mes sincera enhorabona a jugadors, entrenadors, directius, aficionats… en definitiva a tots els que de una forma o una altra han aportat el seu granet d’arena perquè un equip nostre pugui esser a dia d’avui, el millor d’Espanya a la seva categoria. Enhorabona Sollerics!!!
FBVB

Los comentarios están cerrados.