Sports de ca Nostra

Estudi de la UIB i la Conselleria per millorar l’entorn de l’esport escolar

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports i la Universitat dels Illes Balears (UIB) varen presentar la publicació “Pautes per millorar la intervenció educativa en esportistes i famílies en edat escolar” elaborada a partir del seu estudi conjunt sobre la creació d’entorns socials favorables en l’esport escolar. La presentació, se va fer simbòlicament a Alaró, quan fa més d’un any dels fets violents que van ocórrer a les grades entre pares en un partit de futbol infantil.

 

El president de la FFIB, Miquel Bestard, hi va participar, juntament amb el vicepresident del club Alaró, Tolo Noguera. A més del rector de la UIB, Llorenç Huguet, i de la consellera Fanny Tur, hi havia el batle d’Alaró i el director general d’Esports, Guillem Balboa i Carles Gonyalons.
L’autor del llibre es Xavier Ponsetí.

La segona fase del programa “Posam valors a l’esport”, desenvolupat a través de la Direcció General d’Esports i Joventut, s’iniciarà al setembre. En unes setmanes es començarà una prova pilot amb el club Unió Esportiva Alaró.

Durant el 2018, la línia d’acció principal per erradicar aquests comportaments contraris al joc net se centra en accions concretes en el públic assistent a competicions a partir de la formació en valors de l’entorn familiar.

FFIB

Los comentarios están cerrados.