Sports de ca Nostra

V MEMORIAL LLORENÇ LLADÓ en el Camp Municipal de Campos

Avui, 1 de maig de 2018, en el Camp Municipal de Campos s’ha celebrat el cinquè Memorial Llorenç Lladó. La cinquena edició d’un torneig en memòria del que fou membre destacat de la família campanera en diversos àmbits i que mai oblidarem i que sempre el tendrem molt present pel que va fer i per com era.

El matí esportiu ha començat amb un triangular de F7 on hi han participat la Penya Mallorquinista Es Vici, la Peña Madridista de Campos i els Veterans de Sa Ràpita. Tots els partits han estat molt entretinguts i s’han pogut veure gols de tots tipus. Agrair a tots els que han jugat la seva presència.
I després s’ha jugat un partit de F11 entre els Veterans del RCD Mallorca i els Veterans del CE Campos. Des del CE Campos volem agrair especialment la presència i la seva total disponibilitat a participar en el Memorial dels Veterans del RCD Mallorca, moltes gràcies!
El partit ha estat molt disputat i s’ha pogut gaudir d’un bon joc i de bones jugades gràcies a la qualitat que encara mantenen tant els jugadors d’un equip com l’altre. I també s’han pogut veure gols, un total de sis, repartits en tres per a cada equip.
Donar les gràcies a l’Ajuntament de Campos que una vegada més ha estat al costat de les iniciatives del CE Campos, al seu Batle Sebastià Sagreras i al seu Regidor d’Esports, Jaume Vidal, que ambdós han participat a més, en el partit.
I com no, a tota la família d’en Llorenç que una vegada més han volgut estar amb nosaltres i participar d’aquest petit homenatge…Llucia, Pau, Catalina Maria, Antònia, Pau…moltes gràcies a tots vosaltres.

En definitiva, un gran dematí de futbol per retre homenatge a la figura de Llorenç Lladó.

Los comentarios están cerrados.