Sports de ca Nostra

Cort ret homenatge a la campiona d’España de parakarate Esther de León

Susanna Moll: “Esther és un exemple de superació, que ha aconseguit nombrosos èxits esportius gràcies a la seva constància i dedicació”

 

L’esportista ha revalidat el títol de campiona d’Espanya de parakarate per cinquè any consecutiu a Sevilla

 

Esther de León:  “Ànim a totes les al·lotes a fer esport i a tenir una vida més sana i divertida”

 

Palma, 25 d’abril 2018.- L’Ajuntament de Palma ha retut avui homenatge a Esther de León, esportista en la modalitat de parakarate, que recentment ha revalidat el títol de campiona d’Espanya per cinquè any consecutiu a Tomares, Sevilla.

 

El Saló de Plens ha acollit un acte que ha comptat amb la presència de familiars de l’esportista, membres de la Federació Balear de Karate, els seus companys i la seva entrenadora. L’acte ha comptat amb l’assistència de representants del Col·lectiu ASNIMO, Fundació DOWN I MÉS, Col·legi La Purísima i APROSCOM. Els seus companys del Club Karate Campos li han retut un tribut a l’esportista amb una exhibició.

 

Esther ha agraït a l’Ajuntament de Palma aquest acte d’homenatge, i als seus entrenadors i companys pel seu suport. L’esportista també ha animat  “a totes les al·lotes a fer esport i a tenir una vida més sana i divertida”.

 

La tinent de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha assegurat que “Esther és un exemple de superació, que ha aconseguit nombrosos èxits esportius al llarg de la seva trajectòria esportiva gràcies a la seva constància i dedicació”. Des de l’any 2004, Esther de León ha incrementat exponencialment el seu palmarès, essent en l’actualitat campiona d’Espanya i de Balears, títols  que ha revalidat durant cinc anys consecutius.

Moll ha afirmat que “Esther ha conquerit  pòdiums internacionals; però també ens ha conquerit a tots amb la seva força, la seva passió, la seva il·lusió i les seves qualitats com a esportista i com a persona”.

 

Alicia Reynés, entrenadora d’Esther de León, ha destacat els èxits esportius, com la medalla de bronze que va aconseguir al Campionat del Món de Bremen l’any 2014 i la quinta posició al Campionat del Món de Linz al 2016. Reynés ha agraït també la tasca de la Federació Balear “pionera a nivell nacional a la modalitat de parakate”, ha explicat.

 

Per la seva banda, el president de la Federació de Karate de les Illes Balears, José del Pozo, ha agraït el suport dels pares per la seva implicació . “És una de les millors karatekes que tenim i una persona molt entranyable i estimada”, ha dit sobre Esther.

 

A l’acte també han assistit el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez i regidors del grup municipal del Partit Popular, Javier Bonet i Marga Durán.

Premsa Ajuntament de Palma

 

 

 

Los comentarios están cerrados.