Sports de ca Nostra

Cedric, del RCD Mallorca, visita als joves del programa social “Juguis on juguis guanyes”

Cedric, del RCD Mallorca, visita als joves del programa social  “Juguis on juguis guanyes”

Aquest programa desenvolupat per la Fundació Reial Mallorca amb col·laboració amb l’àrea de Benestar i Drets Socials arriba a més de 180 joves i consta d’onze equips

Palma, 25 d’abril de 2018.- El jugador Cedric del RCD Mallorca visità ahir horabaixa al pavelló de  l’IES Francesc de Borja Moll als joves que participen al programa social  “Juguis on juguis guanyes” que desenvolupa la Fundació Reial Mallorca juntament amb l’àrea de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de Palma des de l’any 2011. A la visita d’ahir els alumnes pogueren conversar amb el jugador i li feren preguntes. Es tracta d’una activitat que permet als joves conèixer de primera mà un referent important per a ells que els anima a continuar fent esport.

El programa “Juguis on juguis guanyes” treballa valors, habilitats socials i hàbits saludables a traves del futbol i està adreçat a joves d’entre 13 i 21 anys en risc de Palma. Es tracta de tot un referent de treball en xarxa i actualment compta amb la participació d’onze equips de diferents barris de Palma, amb més de 180 joves, 30 professionals de l’àmbit educatiu, social i esportius.

Una activitat complementària del programa és la visita a cada un dels equips d’un jugador del 1r equip del RCD Mallorca, on s’estableix un diàleg en el què el jugador explica la seva experiència en l’esport i els joves li poden fer preguntes.

 

 

Los comentarios están cerrados.