Sports de ca Nostra

CADET F. B : EL CVS FUSTES C’AN VAQUER FA REALITAT UN SOMNI

Jugaren: Aina Celia, Aina Ensenyat, Aina Alcover, Lida Rullan, Marga Gozalez, Andrea Luis, Maria Bujosa, Carme Cañellas, Eva Villa, Paula Mayol, Laia Vicens.

Punt, set, partit i lliga pel cadet B del CVS davant el CV Pollença. Equip que tot i ser un equip nou i inexpert a la categoria ha intentat plantar cara a líder de la competició, tot i no poder batre o sorprendre a les nostres.

El passat dissabte les solleriques féren realitat un somni que persegueixen des de setembre. Es proclamaren campiones de lliga!. El partit va tenir un clar dominador en tot moment, el CVS. Les de La Vall sabien que era el seu darrer partit i que no hi havia lloc per a les sorpreses, jugaren un partit molt seriós i complet per fer-se amb la victòria amb autoritat.

Los comentarios están cerrados.