Sports de ca Nostra

EL CV MANACOR TE UNA CITA AMB LHISTORIA

Qui ho anava a dir fa devers un any quan s’aconseguia l’ascens a Superlliga 2, que a dia d’avui estaríem parlant que amb una victòria mes, el CV Manacor seria equip de Superlliga?.

Dons així es, aquest dissabte Na Capellera es quedarà petit per poder acollir a tots els aficionats que vulguin viure un fet històric, a les 17:00 començarà un partit que quedarà per sempre a la memòria de tots els components i aficionats del CV Manacor, passi el que passi, es tracta de un partit històric, una victòria 3-0 o 3-1 donarien l’ascens per a l’equip manacorí, un novell a la Superlliga 2 que amb pràcticament la mateixa plantilla que la temporada passada aconseguia l’ascens de primera nacional ha demostrat la seva qualitat i s’ha mantingut tota la temporada a les dues primeres posicions.

El rival es l’Emeve, un equip que fins fa uns mesos era el màxim favorit per a l’ascens però que a n’aquest moment, dels 4 que es disputen les dues places, es l’únic que no te opcions, però que ningú es refiï d’aquest rival, la setmana passada sense tenir opcions, es va desfer del Leganés que amb el Manacor es l’equip que es disputa la segona plaça, a un partit etern que va acabar 3-2 per l’equip galleg. Els parcials 25-27, 23-25, 30-28, 25-22 i 15-12, demostren que tot i no jugar-se res, l’Emeve vol demostrar que es a n’aquesta fase d’ascens per qualque cosa, i que lluitarà fins als darrers punts. Ja al partit d’anada, va tenir que patir i molt el Manacor per guanyar-lo 2-3, per tant es preveu un partit ple d’emocions.

Animem a tothom a anar a Na Capellera per crear un ambient de Superlliga i poder ajudar a l’equip a aconseguir aquest fet històric, us imagineu una Superlliga masculina amb 3 equips Balears?, dons això està a només un partit de succeir. AMUNT MANACOR!!!

Los comentarios están cerrados.