Sports de ca Nostra

SM : EL CVS PIZZERIA LA CUARTETA SÓLLER GUANYA A PÒRTOL I S’ACOSTA AL TÍTOL

CV PÒRTOL 0-3 CVS PIZZERIA LA CUARTETA SÓLLER (21-25/14-25/11-25)

Els nostres guanyàren diumenge passat en una de les pistes més difícils, demostrant que arriben al final del camí amb les forces intactes i amb la moral pels núvols. Després d’una temporada inmaculada, s’ensuma l’oportunitat d’escriure una nova pàgina històrica pel nostre club en aquesta 18a temporada del CVS.

Felip Reynes i els seus jugadors mantenen la línea de feina i joc que els ha duit fins aquí amb totes les opcions d’aconseguir un títol que els donaria accés a la Fase d’Ascens a la Primera Divisió Nacional per segona temporada consecutiva.
Però no avancem aconteixements perque abans els nostres hauran de lluitar amb el CV Eivissa aquest proper dissabte. Els pitiusos, arribaran amb les mateixes opcions i les mateixes ganes que els nostres en un partidàs que serà una nova final, amb la sort de jugar-la a casa.
Amunt CVS i enhorabona!!!

Los comentarios están cerrados.