Noticies C.V.Soller

16 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Resultados y cronicas partidos fin de semana

CFB : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SUMA DUES VICTÒRIES MÉS I JA TOCA EL TÍTOL DE LLIGA

Posted: 16 Apr 2018 04:45 AM PDT

CÒMODE VICTÒRIA DEL LÍDER FRONT EL CUER (7 d’Abril)
CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER 3-0 ÀGORA PORTALS (25-5/25-6/25-17)
Jugaren: Eva Villa, Paula Mayol, Lida Rullan, Laia Vicens, Carme Cañellas, Andrea Luis, Maria Bujosa, Aina Enseñat, Aina Celia, Aina Alcover.
El Fustes ca’n Vaquer va rebre el passat dissabte al cuer de la categoria a Son Angelats. Partit cĂČmode per les locals, que es varen fer amb la victĂČria de forma contundent. L’equip visitant, jove i inexpert no va poder fer res contra les nostres, tot i mostrar una gran actitud en defensa.
Durant el tercer set es va poder veure una relaxaciĂł de les de la vall que va propiciar mĂ©s errors dels habituals i, per conseqĂŒent un marcador mĂ©s igualat.
TREBALLADA VICTÒRIA DE LES SOLLERIQUES QUE LES DEIXA A UN PARTIT DEL TÍTOL (14 d’Abril)
SAN CAYETANO 1-3 CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER (13-25/27-25/15-25/18-25)
Jugaren: Eva Villa, Paula Mayol, Lida Rullan, Laia Vicens, Andrea Luis, Maria Bujosa, Aina Enseñat, Aina Celia, Aina Alcover.
El CVS Fustes ca’n Vaquer es va desplaçar el passat dissabte al difĂ­cil camp del San Cayetano. Un equip que tot i anar abaix a la classificaciĂł va demostrar la seva milloria i va posar les coses difĂ­cils ales solleriques. Un equip molt treballat amb defensa que no donava cap pilota per perduda i les de SĂČller havien de contraatacar tres i quatre cops per poder fer-se amb el punt. El primer set es va posar de cara per les solleriques amb bons serveis que dificultaven la recepciĂł local. Durant els segon set dominaren les nostres, perĂČ a finals del set les del San Cayetano reaccionaren i amb un bon servei i molta defensa aconseguiren doblegar i fer-se amb el set. El tercer i el quart seguiren la mateixa tĂČnica que el primer, punts llargs i disputats perĂČ que per tĂšcnica i experiĂšncia, la majoria queien del costat de l’equip solleric.
El CVS Fustes ca’n Vaquer rebrĂ  el proper dissabte 21 a l'equip de Pollença. DisputarĂ  el darrer partit de lliga, partit que si acaba en victĂČria el Cadet B es proclamarĂ  campiĂł de lliga. Enhorabona!!!…

IFC : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER TANCA LA TEMPORADA AMB DUES DERROTES PERÒ AMB BON JOC

Posted: 16 Apr 2018 04:47 AM PDT

La setmana passada jugarem contra el Sagrat Cor de Palma perdent 3-0 sets 25/20,25/12,25/10. Un partit difícil front del quart classificat, amb un canvi tàctic al sistema de joc, passant de jugar amb tres col·locadores a jugar amb dues col·locadores i ja amb zones definides.

L’equip reaccionĂ  bĂ© al canvi i sortĂ­ amb moltes ganes fent un gran primer set. En el segon i tercer ens descentrarem un poc i el contrari es va crĂ©ixer. Les solleriques seguiren lluitant amb molts de punts llargs, i va ser molt difĂ­cil.

Aquest divendres visitarem al Alaro, sisĂš classificat, en un altre partit difĂ­cil, perdent per 3-0 sets, 25/11,25/17,25/13. Bon joc als tres sets, amb un bon inici i bona feina col·lectiva. Un AlarĂł amb un atac molt fort que aguantarem fins a la meitat dels sets, en general gran partit, bona feina, perĂČ un altre equip superior.
Acabada la lliga no aturem de fer feina. El nostre objectiu ara Ă©s el torneig d’Alaior del mes de Maig. A falta d’un mes per la cita tenim temps de seguir amb sa bona evoluciĂł de l’equip per donar el mĂ xim i fer un gran torneig per acabar sa temporada.
Els dissabtes muntarem una paradeta per vendre coques, si passau per plaça i voleu ajudar-mos a més de menjar un bon tros de coca, hi estau convidats!!. Moltes gràcies.
Les jugadores del Transarbona SĂłller Capitana Laura MartĂ­nez, segona Capitana Paula CarriĂł, Marta Arbona, Magdalena Ferragut, Celia FernĂĄndez, Aina Navarro, Aina Bisbal, Lili Vidal, Nicol Limpias, Carme Aloy i Chantal BarcelĂł, entrenador Guillem Rullan, volem donar ses grĂ cies pel seguiment i tot el recolzament que hem tingut durant tota sa lliga.

Comentarios cerrados