Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

Resultados y cronicas partidos fin de semana

CFB : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SUMA DUES VICTÒRIES MÉS I JA TOCA EL TÍTOL DE LLIGA

Posted: 16 Apr 2018 04:45 AM PDT

CÒMODE VICTÒRIA DEL LÍDER FRONT EL CUER (7 d’Abril)
CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER 3-0 ÀGORA PORTALS (25-5/25-6/25-17)
Jugaren: Eva Villa, Paula Mayol, Lida Rullan, Laia Vicens, Carme Cañellas, Andrea Luis, Maria Bujosa, Aina Enseñat, Aina Celia, Aina Alcover.
El Fustes ca’n Vaquer va rebre el passat dissabte al cuer de la categoria a Son Angelats. Partit còmode per les locals, que es varen fer amb la victòria de forma contundent. L’equip visitant, jove i inexpert no va poder fer res contra les nostres, tot i mostrar una gran actitud en defensa.
Durant el tercer set es va poder veure una relaxació de les de la vall que va propiciar més errors dels habituals i, per conseqüent un marcador més igualat.
TREBALLADA VICTÒRIA DE LES SOLLERIQUES QUE LES DEIXA A UN PARTIT DEL TÍTOL (14 d’Abril)
SAN CAYETANO 1-3 CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER (13-25/27-25/15-25/18-25)
Jugaren: Eva Villa, Paula Mayol, Lida Rullan, Laia Vicens, Andrea Luis, Maria Bujosa, Aina Enseñat, Aina Celia, Aina Alcover.
El CVS Fustes ca’n Vaquer es va desplaçar el passat dissabte al difícil camp del San Cayetano. Un equip que tot i anar abaix a la classificació va demostrar la seva milloria i va posar les coses difícils ales solleriques. Un equip molt treballat amb defensa que no donava cap pilota per perduda i les de Sòller havien de contraatacar tres i quatre cops per poder fer-se amb el punt. El primer set es va posar de cara per les solleriques amb bons serveis que dificultaven la recepció local. Durant els segon set dominaren les nostres, però a finals del set les del San Cayetano reaccionaren i amb un bon servei i molta defensa aconseguiren doblegar i fer-se amb el set. El tercer i el quart seguiren la mateixa tònica que el primer, punts llargs i disputats però que per tècnica i experiència, la majoria queien del costat de l’equip solleric.
El CVS Fustes ca’n Vaquer rebrà el proper dissabte 21 a l'equip de Pollença. Disputarà el darrer partit de lliga, partit que si acaba en victòria el Cadet B es proclamarà campió de lliga. Enhorabona!!!…

IFC : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER TANCA LA TEMPORADA AMB DUES DERROTES PERÒ AMB BON JOC

Posted: 16 Apr 2018 04:47 AM PDT

La setmana passada jugarem contra el Sagrat Cor de Palma perdent 3-0 sets 25/20,25/12,25/10. Un partit difícil front del quart classificat, amb un canvi tàctic al sistema de joc, passant de jugar amb tres col·locadores a jugar amb dues col·locadores i ja amb zones definides.

L’equip reaccionà bé al canvi i sortí amb moltes ganes fent un gran primer set. En el segon i tercer ens descentrarem un poc i el contrari es va créixer. Les solleriques seguiren lluitant amb molts de punts llargs, i va ser molt difícil.

Aquest divendres visitarem al Alaro, sisè classificat, en un altre partit difícil, perdent per 3-0 sets, 25/11,25/17,25/13. Bon joc als tres sets, amb un bon inici i bona feina col·lectiva. Un Alaró amb un atac molt fort que aguantarem fins a la meitat dels sets, en general gran partit, bona feina, però un altre equip superior.
Acabada la lliga no aturem de fer feina. El nostre objectiu ara és el torneig d’Alaior del mes de Maig. A falta d’un mes per la cita tenim temps de seguir amb sa bona evolució de l’equip per donar el màxim i fer un gran torneig per acabar sa temporada.
Els dissabtes muntarem una paradeta per vendre coques, si passau per plaça i voleu ajudar-mos a més de menjar un bon tros de coca, hi estau convidats!!. Moltes gràcies.
Les jugadores del Transarbona Sóller Capitana Laura Martínez, segona Capitana Paula Carrió, Marta Arbona, Magdalena Ferragut, Celia Fernández, Aina Navarro, Aina Bisbal, Lili Vidal, Nicol Limpias, Carme Aloy i Chantal Barceló, entrenador Guillem Rullan, volem donar ses gràcies pel seguiment i tot el recolzament que hem tingut durant tota sa lliga.

Los comentarios están cerrados.