Voleibol: Omniprint Ciutat CIDE campiones de Balears juvenil

10 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria:
Prometia igualtat i aixĂ­ va ser, SĂłller i Cide varen acabar una llarga lliga regular de 22 partits, empatats a punts i a sets en contra, per tant la final no acabava de tenir un clar favorit i aixĂ­ es va demostrar al partit final.

El partit no va tenir un clar dominador en cap moment, l’equip solleric es va posar primer al davant, amb un primer set guanyat 21-25, perĂČ desprĂ©s va serel CIDE qui va manar al marcador guanyant els dos segĂŒents 25-21 i 25-16. PerĂČ el SĂłller tot i perdre aquest 3Ăš set amb claredat, no es va donar per vençut i juntament amb una mescla de relaxaciĂł i cansament per part del Cide, se’n va emportar el quart parcial 14-25. Com no podia ser d’una altra manera, el quint i definitiu set, va ser el mĂ©s igualat i es va decantar pel Cide per un parcial de 15-12.
El Manacor i el ciutadella van ser els altres 2 equips classificats per al campionat, quedant finalment tercer l’equip manacorĂ­, que va vĂšncer al darrer partit per 3-0 a les menorquines, amb uns parcials de 25-16, 25-14 i 25-7.
El Cide serĂ  per tant per segon any consecutiu el representant al campionat nacional que aquest any es disputa a Las Palmas de l’1 al 5 de maig
Font i foto: FederaciĂłn de Voleibol de las Islas Baleares