Sports de ca Nostra

Voleibol: Omniprint Ciutat CIDE campiones de Balears juvenil

Prometia igualtat i així va ser, Sóller i Cide varen acabar una llarga lliga regular de 22 partits, empatats a punts i a sets en contra, per tant la final no acabava de tenir un clar favorit i així es va demostrar al partit final.

El partit no va tenir un clar dominador en cap moment, l’equip solleric es va posar primer al davant, amb un primer set guanyat 21-25, però després va serel CIDE qui va manar al marcador guanyant els dos següents 25-21 i 25-16. Però el Sóller tot i perdre aquest 3è set amb claredat, no es va donar per vençut i juntament amb una mescla de relaxació i cansament per part del Cide, se’n va emportar el quart parcial 14-25. Com no podia ser d’una altra manera, el quint i definitiu set, va ser el més igualat i es va decantar pel Cide per un parcial de 15-12.
El Manacor i el ciutadella van ser els altres 2 equips classificats per al campionat, quedant finalment tercer l’equip manacorí, que va vèncer al darrer partit per 3-0 a les menorquines, amb uns parcials de 25-16, 25-14 i 25-7.
El Cide serà per tant per segon any consecutiu el representant al campionat nacional que aquest any es disputa a Las Palmas de l’1 al 5 de maig
Font i foto: Federación de Voleibol de las Islas Baleares

Los comentarios están cerrados.