Sports de ca Nostra

PREVIA REGIONAL PREFERENT CCE SANT LLUIS ; Últim tren per a la lliga

La victòria davant el CE Ferreries en l’última jornada abans de l’aturada de setmana santa (2-1) unida a la igualtat de la competició i al fet que quedin 6 jornades per al final de la lliga, han col·locat al primer equip en una zona on, no sumar els tres punts en el Municipal de la UE Sami, els allunyaria definitivament de la lluita pel títol. Des de fa diverses jornades, els de Elías Noval es troben situats en el cinquè lloc de la taula i ara mateix estan a sis punts del líderr i a cinc del seu rival d’aquesta setmana que ocupa la tercera plaça amb 20 punts.

No obstant això, el CCE Sant Lluís, tindrà, possiblement, a partir d’aquest dissabte, l’última oportunitat d’enganxar-se de nou a la Lliga i poder lluitar a la seva recta final pels llocs que donen accés a la fase d’ascens a 3ª Divisió i que actualment està molt renyida. El conjunt lluisser visita aquest dissabte als de Tobal Tudurí, després rebrà al CD Migjorn, un rival de la part baixa de la classificació, i després jugarà en camp del CE Alaior, abans de rebre a la Penya Ciutadella, tenir jornada de descans i afrontar l’última trobada de la temporada davant l’actual cuer, l’Atlétic Ciutadella.

Els de Noval primer volen sumar els tres punts aquest cap de setmana per després intentar ficar-se una mica més amunt en funció dels resultats d’aquest cap de setmana en la resta de trobades. L’incentiu de tenir alguna cosa pel que lluitar sempre és bo i para això és necessari guanyar a Ciutadella, aquesta és la missió dels nostres que tenen davant si, l’últim tren per a la lliga.

Premsa CCE Sant LLuis

Los comentarios están cerrados.