Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

Les nostres cadets del CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER acabaren terceres al Torneig Internacional de Bunyola. Les nostres estaven al grup B juntament en Montesion, Artà i Cide.

  Començaren a jugar contra Montesion, guanyant amb autoritat per 2-0 en un fàcil partit. El segon partit va esser davant el CV Artà i també vàrem guanyar per 2-0 en un partit mes disputat amb bon joc per part dels dos conjunts. En el tercer partit el rival va esser el CIDE que ens va guanyar en un emocionant partit per 2-1, guanyant un set cada equip i decidint-se tot en un emocionant tie-break, que guanyaren les col·legials per un ajustat 15-13.

 

Aquests resultats ens deixaren segons de grup i varem jugar pel 3er i 4rt lloc davant les italianes del Dream Volley, a les quals vàrem derrotar per 2-0, amb un gran joc de conjunt de les nostres nines, fent el millor partit del campionat.
Des de el club volem donar l’enhorabona a na Cinzia i al CV Bunyola per la bona organització.

Los comentarios están cerrados.