Sports de ca Nostra

LA SELECCIÓ SUB 18 FEMENINA ES MESURARÀ DAVANT MADRID A LA SEMIFINAL DEL CAMPIONAT D’ESPANYA E MALLORCA

Els propers 6 i 8 d’abril es disputarà la Fase Final del Campionat d’Espanya sub 18 femení a Palma de Mallorca, on la Selecció Catalana haurà de superar a Madrid per arribar a la final.

La temporada passada, la Selecció Catalana sub 18 femenina va perdre la final del Campionat d’Espanya contra Madrid amb un gol en els instants finals del duel, precisament el rival que espera a les jugadores dirigides per Natàlia Arroyo en la semifinal del XIII Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques sub 18 Femenines. La Fase Final es disputarà entre el 6 i el 8 d’abril a Calvià, a Palma de Mallorca. Per aquest motiu, la sub 18 femenina està citada el proper dijous 5 d’abril a la seu de la Federació Catalana de Futbol per desplaçar-se al camp Municipal Els Canyars, a Castelldefels, i realitzar un últim entrenament abans d’agafar el vol que les porti a Palma de Mallorca.

Els partits es jugaran al Municipal Platges de Calvià i la primera semifinal Madrid-Catalunya tindrà lloc el divendres 6 a les 10.15 hores; mentre que la segona la disputaran València i les Illes Balears a les 12.30 hores. La final serà el diumenge dia 8 a les 11.00 hores.

Les jugadores convocades amb la Selecció Catalana sub 18 femenina són les següents:

JUGADORES CLUB
MARIA SUBIES SE AEM
AIDA ESTEVE FC BARCELONA
AINHOA MARÍN FC BARCELONA
SARA EXTREMERA FC BARCELONA
LAIA CODINA FC BARCELONA
JUDIT VIÑAS FC BARCELONA
CLÀUDIA PINA FC BARCELONA
PAULA GUTIÉRREZ FC BARCELONA
MONTSERRAT QUESADA CF DAMM
LAIA PARERA CF DAMM
MARTA LLOPIS RCD ESPANYOL
LAURA GALCERAN RCD ESPANYOL
LAURA ARIZA RCD ESPANYOL
MARIA LLOMPART RCD ESPANYOL
MARIA MOLINA RCD ESPANYOL
ELENA JULVE RCD ESPANYOL
ARIADNA SÁNCHEZ RCD ESPANYOL
PAULA LÓPEZ CD SANT GABRIEL

Los comentarios están cerrados.