Sports de ca Nostra

Campionat d’Espanya Femení Sub-18; Poliesportiu Magalluf ( 6 al 8 d’abril)

Del 5 al 8 d’abril se jugarà la Fase Final del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques femenines Sub-18. La seu serà el camp del Platges de Calvià, amb participació de les 4 millors seleccions, entre elles la de les Illes Balears.
La presentació oficial serà a la FFIB, dia 4 d’abril, a les 12:00 hores.

Aquests són els partits de Semifinals que se jugaran divendres, 6 d’abril:
MADRID – CATALUNYA
VALENCIA – ILLES BALEARS

La gran final del Campionat d’Espanya serà el diumenge, dia 8 d’abril.

 

(La Selecció de les Illes Balears va guanyar els dos partits de la Primera Fase del Campionat, contra Murcia y Castilla la Mancha. En la Segona Fase, jugada a Alcúdia a principis de febrer, va perdre contra Galicia i va guanyar a Extremadura. Els 9 punts sumats li varen permetre classificar-se per a la Final, entre les millors seleccions d’Espanya)

Los comentarios están cerrados.