Nota de Premsa U.D.Collerense

27 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El proper dijous dia 29 (Dijous Sant), hi ha lliga a 2ÂȘ divisiĂł nacional i aprofitant que durant tot aquest mes de març l’Ajuntament ha realitzat diferents actes per reconĂšixer a les dones esportistes, tambĂ© desde el Club ens volem sumar, ja que rebem a un altre equip de les nostres illes, com es la Sporting de MaĂł, dedicarem aquest partit per reconĂšixer l’esforç que fan les jugadores de futbol, per donar-se a conĂšixer i fer-se un lloc dintre d’un esport que es majoritĂ riament masculĂ­.
L’acte el durem a terme amb el suport i recolzament de la empresa Dinamo, del Servei de Dinamització de Joves, del Area de Joventut del Ajuntament de Palma, que te com he finalitat fomentar la participació del joves de Palma a les seves barriades. I el patrocini de la empresa privada Hiermar S. L. (Centre de Reciclatge i Descontaminació de Vehicles)
Quedeu totes i tots convidats a participar i animar a les jugadores el dijous dia 29 de març a les 12 hores al Camp Municipal de Ca Na Paulina. Entrada lliure.

Tolo Verd. President U D Collerense.

Comentarios cerrados